Het inspirerende verhaal van Erwin van de Bergh

Vier jaar geleden begonnen wij samen aan een reis en een transformatie, en nu, triomf.

Het pad was niet eenvoudig. Erwin was op zoek naar een businesscoach en koos voor een intensieve begeleiding. Ik had de eer om deze reis met hem te beginnen. Wat begon als een zoektocht naar begeleiding, veranderde al snel in een verhaal van groei en zelfvertrouwen.

“Groei komt niet vanzelf. Het vereist structuur, discipline, en soms een helpende hand.” Dit was onze mantra. Samen hebben we gewerkt aan het op orde krijgen van het bedrijf, het bouwen aan zelfvertrouwen, en het rapporteren van de voortgang aan de holding. Maar het belangrijkste? Het talent uit de mens halen.

Erwin van de Bergh, samen met zijn vrouw Michelle, heeft inmiddels het stuur van hun toekomst stevig in handen genomen door @/IFS uit Rijswijk over te nemen van Helga Padding.

Erwin’s beslissing om IFS over te nemen, was geen impulsieve actie. Het was het resultaat van vier jaar hard werken, leren, en groeien. Vier jaar geleden was dit een stap te ver. Nu is het een natuurlijke evolutie van zijn leiderschap en ambitie.

Dit verhaal is meer dan een bedrijfsovername. Het is een getuigenis van de kracht van coaching, de waarde van geduld, en de ongelooflijke resultaten die kunnen volgen wanneer iemand zijn volledige potentieel benut.

Wat is jouw ervaring met persoonlijke groei en zakelijke transformatie? Heb je ooit een moment gehad waarop je besefte dat je klaar was voor een grote stap?